Hogyan működik a Reflekt?

A Reflekt.hu egy üzleti vállalkozás, amely az olvasói érdekeit szolgálja. Azért vagyunk, hogy tájékoztassunk Titeket az általunk tesztelt termékek minőségéről, megóvjunk Titeket egy-egy csalódástól, segítsünk Nektek vitás helyzeteket rendezni, vagy éppen tájékoztassunk kiemelkedően jó vételekről, és nem utolsó sorban: szórakoztassunk, edukáljunk titeket írásainkkal.
Szerkesztőségünk egyszerű emberekből áll: hozzátok hasonlóan pénzből élünk, abból veszünk kenyeret és sört (de jobbára sört). Úgy tartjuk a legjobbnak, ha Nektek, olvasóknak ingyenes a tartalom. Valakinek, nevezetesen a partnereinknek, viszont fizetniük kell a megjelenésekért, hogy az egész gépezet jól tudjon működni. A törvényi megfelelés érdekében az ilyen, úgynevezett támogatott tartalmainkat minden esetben jelöljük (x) jelzéssel és szöveges kiírással a cikk végén - még ha csak egy párezer forintos terméket is kapunk a cikkírásért cserébe, így Ti is tisztán láthatjátok, hogy egy-egy cikkünk natív, szerkesztőségi, fizetetlen tartalom, vagy támogatott.
A lényegen igazából nem változtat a Ti szempontotokból: ígérjük, hogy minden körülmények között a tőlünk telhető legőszintébb, leginkább objektív véleményt és információt tesszük közzé, akár támogatott, akár nem. Ígérjük, hogy a mi véleményünket nem lehet megvásárolni.